Terug naar overzicht

Event op -

Ontbijtsessie

Ontbijtsessie - donderdag 2 juni 2022

Ontbijtsessie

Beste leden,

Op donderdag 2 juni organiseren we weer een ontbijtsessie bij 't Coopmanshuys. Dit keer hebben we een spreker die het over cybercriminaliteit gaat hebben. Dit blijft namelijk een hot item op dit moment.

Gemeente Hof van Twente, VDL Groep en Mandemakers zijn voorbeelden van organisaties die slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit. “Maar ik ben toch helemaal niet interessant?!” is een veelvoorkomende uitspraak. Helaas krijgt 1 of de 5 organisaties te maken met een cyber incident. Wie zijn die cybercriminelen en hoe gaan ze te werk? Met welke maatregelen voorkom je een cyberaanval? En welke rol heeft het management en de IT-afdeling om je bedrijf digitaal veilig te houden?

In deze ontbijtsessie neemt cybersecurity expert van Novel-T, Liesbeth Holterman, je mee in de wereld van cybersecurity. In deze interactieve sessie zal ze in gaan op de meest veelvoorkomende cyber dreigingen van dit moment en geeft ze handige tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Liesbeth is opgegroeid in het buitengebied van Hengelo en nu woonachtig in Holten. Ze heeft een verleden bij de AIVD en is zo het vakgebied van cybersecurity ingerold. Bij stichting Novel-T helpt ze Twentse ondernemers met het in kaart brengen van hun grootste digitale risico’s. Deze ervaring neemt ze mee in haar presentatie.

Meld je dan ook snel aan, maar uiterlijk vóór 30 mei 2022!

Wanneer?

2 juni 2022 - 2 juni 2022
Start om 07.30 uur - Einde om 09.00 uur

Waar?

'T Coopmanshuys (Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo)

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden?
Vul dan uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bedrijvenparktwente.nl