Colpro bv

Colpro bv

  • Techniek, productie en bouw
Terug naar overzicht

Colpro ontwikkelt, fabriceert en monteert sandwichpanelen, plaatwerken van zowel RVS, gelakt staal, aluminium of aluminiumcomposiet voor verschillende gebruiksdoeleinden zoals gevelbekleding, cleanrooms, koel- & vriesruimten. Ook is Colpro actief als toeleverancier en kunnen we Aluminium composiet frezen tot een afmeting van 8 x 2 meter. Colpro timmert inmiddels al 25 jaar aan de weg en geniet een sterke reputatie als betrouwbare en deskundige partner.

De kracht van Colpro schuilt onder meer in het feit dat het vier disciplines onder één dak heeft: engineering, productie, montage én toelevering. De vakmensen van Colpro beheersen het hele traject van idee en ontwikkeling tot en met realisatie en montage. Dat komt de kwaliteit en efficiency natuurlijk ten goede. Bovendien beschikt Colpro over een uitgebreid en geavanceerd machinepark. Elke order wordt met de meest geschikte machine(s) uitgevoerd, wat ook weer van belang is voor de afwerking en montage. Daardoor kan Colpro flexibel en concurrerend produceren.

Colpro beschikt over jarenlange ervaring en een enorme schat aan materiaalkennis. Ze denken met klanten mee en leven zich in in uw wensen en eisen. Vervolgens komen ze met oplossingen die verrassen door hun inventiviteit, uitstraling, efficiency en kwaliteit. Projecten die technisch of financieel niet haalbaar lijken, worden met de inbreng van Colpro een stuk makkelijker realiseerbaar. Neemt u gerust de proef op de som en neem contact met ons op!

Colpro bv

Bedrijvenpark Twente Noord 61
7602 KS ALMELO
Routebeschrijving

Bel naar 0546-642428
E-mail naar rhudepohl@colpro.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Raymond Hudepohl

Raymond Hudepohl

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden?
Vul dan uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bedrijvenparktwente.nl