Terug naar overzicht

Enquete KVO

Alweer 6 jaar geleden is er vanuit het Keurmerk Veilig Ondernemen een structuur opgezet om de samenwerking tussen politie, brandweer, gemeente en ondernemers op ons bedrijvenpark te verbeteren. Dit is een initiatief vanuit de ondernemersvereniging OBT en wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, met medewerking van MKB Nederland.

Enquete KVO

Graag willen we deze samenwerking voortzetten. Een van de eisen daarvoor is dat we vanuit de werkgroep KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerrein) middels een enquete uw mening en betrokkenheid peilen.

Als werkgroep KVO-B Bedrijvenpark Twente hebben we de ambitie om de samenwerking voort te zetten. Daarvoor is het belangrijk dat we uw mening peilen en u de gelegenheid geven om ideeen aan te reiken.

De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête vóór uiterlijk 15 april 2022 in te vullen. Het invullen neemt niet veel tijd in beslag. U verschaft hiermee de werkgroep weer een duidelijk beeld van wat er leeft op het bedrijventerrein. Mede door uw opmerkingen zal de werkgroep de komende drie jaar weer gericht maatregelen gaan uitvoeren om de veiligheid on ons bedrijvenpark verder te verbeteren. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven.

De enquête kunt u via de volgende link invullen:

https://forms.office.com/r/qC1...

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden?
Vul dan uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bedrijvenparktwente.nl