Terug naar overzicht

Oproep: Maakt u gebruik van meerdere objecten op Bedrijvenpark Twente (Noord) of Het Wendelgoor?

Graag gaan wij dan in gesprek om het te hebben over de BIZ. Zoals wij tijdens het bedrijfsbezoek aan Het Ministerie van Defensie en de afgelopen ontbijtbijeenkomst zijn wij nog altijd in gesprek met de gemeente Almelo over de wijze van heffing.

Oproep: Maakt u gebruik van meerdere objecten op Bedrijvenpark Twente (Noord) of Het Wendelgoor?

In het kort:

Tijdens de vorige draagvlakmeting bleek het dat er meerdere ondernemers zijn die gebruiker zijn van meer dan één object. Hierdoor ontvangen zij ook meer dan één BIZ-heffing waarbij het kan voorkomen dat de som van beide heffingen de maximale bijdrage van € 1.500,00 overschrijdt. De gemeente Almelo heeft aangegeven dat dit administratief aan de voorkant niet ingeregeld kan worden. Hierop hebben wij een restitutieregeling voorgesteld. Van deze optie wordt momenteel nog onderzocht of deze juridisch standhoudt.

Wij zouden graag met ondernemers waarbij dit het geval is in gesprek gaan om dit verder toe te lichten en te kijken hoe we dit verder oppakken.

Ben jij gebruiker van meerdere objecten, meld je dan bij Mark Maathuis via (m.maathuis@connectworks.nl). Wij plannen dan op korte termijn een bijeenkomst.

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden?
Vul dan uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bedrijvenparktwente.nl