Terug naar overzicht

Uitslag stemming BIZ Bedrijvenpark Twente

Geslaagde participatie maar verdere inspanningen nodig voor BIZ Bedrijvenpark Twente
Bij de draagvlakmeting voor een Bedrijveninvesteringzone (BIZ) op Bedrijvenpark Twente (Noord) en Het Wendelgoor is gebleken dat, ondanks een meerderheid, er niet voldoende draagvlak is voor een BIZ op Bedrijvenpark Twente.

Een grote groep ondernemers heeft afgelopen maand hun stem vóór of tegen de inwerkingtreding van een BIZ op Bedrijvenpark Twente aangegeven. Hierbij gaf bijna 56,94% aan vóór een BIZ te zijn. Deze groep vertegenwoordigde een groot deel van de totale WOZ-waarde. Helaas is de wettelijk vereiste twee derde meerderheid niet behaald, waardoor de BIZ Bedrijvenpark Twente niet van start zal gaan.

De afgelopen maanden is er intensief contact geweest met ondernemers, waarbij veel positieve reacties zijn ontvangen. Ondanks de uitslag zal de ondernemersvereniging niet stilzitten. Thema’s als netcongestie, energietransitie, uitstraling en veiligheid los je niet alleen op, maar samen! De OBT bekijkt nauwkeurig waarom de stemming niet behaald is en hoe we dit kunnen aanpakken. “Hoe wij dat precies gaan vormgeven, daarover gaan wij de komende tijd in overleg”. Het bestuur van de OBT wil graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet en/of heeft gestemd voor zijn of haar bijdrage.

Ontbijtsessie
Donderdag 14 december staat er weer een ontbijtsessie gepland bij ’T Coopmanshuys. In deze sessie zullen we terugblikken op 2023 en vooruitkijken naar het aankomende jaar. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn zodat we samen de uitslag kunnen bespreken en u uw feedback kan geven. De ontbijtsessie. De ontbijtsessie start om 7:30 uur en zal tot 9:00 uur duren.

Uitslag stemming BIZ Bedrijvenpark Twente

Event bij dit nieuwsbericht

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden?
Vul dan uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bedrijvenparktwente.nl